TERUGBLIK: ‘EXTREEM NORMAAL’ IN DE ALBLASSERWAARD

‘EXTREEM NORMAAL’ in de Alblasserwaard


Extreem Normaal wordt goed gelezen in de Alblasserwaard. Meer en meer mensen zijn het zat om wel in het bestaan van God te geloven, maar daar in hun dagelijkse leven niets van mee te maken. Ze willen in actie komen met de Heilige Geest. Extreem Normaal wil daar graag bij helpen. Daarom hebben we veel geïnvesteerd in dit bijzondere gebied. Overal in de Alblasserwaard zien we verandering komen.

Doorbraken in Hardinxveld


Eind april waren we in Hardinxveld Giessendam voor een heel bijzonder event. Volgelingen van Jezus uit allerlei achtergronden kwamen in eenheid bij elkaar voor een geweldig event, waar Jezus centraal stond. Een enorm getuigenis voor de hele streek. Wij mochten honderden bezoekers zegenen en op weg helpen door hen het Handboek voor Helden mee te geven. Hieronder een korte video-impressie.

Datum:25-04-19
Aanvang:19:30 uur

Locatie:Sportpark Hardinxveld
Sluisweg 131A
3371 ET Hardinxveld-Giessendam