IMPACT maken

De 5 impact formats

ivan-bandura-2FEE6BR343k-unsplash
jon-tyson-YtYNavix3pw-unsplash

voor groei, vrienden, actie en doorbraken

De eerste christenen hebben hun wereld op de kop gezet. Je leest het in het Boek Handelingen. Het waren gewone (extreem normale :)) mensen die samen met de Heilige Geest buitengewone dingen deden. Wij willen terug naar de impact van toen. Daarvoor moeten we veel religieuze gewoontes en manieren’ afleren en het krachtige christendom van toen opnieuw ontdekken. 

De succesfactoren uit Handelingen hebben we vertaald naar 5 concrete Impact Formats die je zelf kunt toepassen of organiseren. 

Download ze gratis via de onderstaande linkjes:

DOWNLOAD E-book:

Verlang je ook naar ‘Handelingen-impact”? Download hier een gratis voorproefje van de 5 impact formats en kom zelf in actie.

Laten we ‘extreem normaal’ worden. Het kan!

Jezus is de grondlegger van ‘extreem normaal’ Christendom. En toen hij 2000 geleden de Heilige Geest naar de aarde stuurde, was het de bedoeling dat Zijn volgelingen hetzelfde gingen doen als Hij: leven als extreem normale Helden.

De wereld heeft dringend dit soort Helden nodig! Mensen die met liefde en kracht een einde maken aan iedere onderdrukking en de aarde een betere plaats maken. Het is waar: Jezus is voor jouw zonden gestorven. Als je dat gelooft heb je vrije toegang tot de hemel. Maar er is veel meer! Jezus kwam niet om een religie te stichten, maar om een wereldwijde beweging in gang te zetten. Een leger van rechtvaardige Helden die –net als Hij- in actie zouden komen om van mensen te houden, ze te redden en te bevrijden van iedere onderdrukking.

Handelingen 10:38 zegt dat Jezus rondging, goede daden deed en iedereen genas die door de duivel overweldigd was. Daarvoor was Hij ‘gezalfd’. Dat was zijn missie op aarde! En die missie is nu onze missie.

Een Held... Hoe dan?

Iedereen die zich door Jezus laat redden, kan een extreem normale Held worden. Geen religieuze kerkganger, maar een échte Held! Vol van liefde, waarheid en kracht. Dát is het plan. Maar hoe DOE je dat; een Held zijn?!

‘Extreem Normaal’ wil je daarmee helpen. In het ‘Handboek voor Helden’ staat alles wat je nodig hebt voor een vliegende start! Het Handboek is gebaseerd op de Bijbel, maar geschreven voor de praktijk. 

Dankzij het handzame Dwarsligger®-formaat past het in elke jaszak of handtas.

Testimonials

ivan-bandura-2FEE6BR343k-unsplash
CA10788-kopie_2-600x850

Inhoud handboek

Belangrijke onderwerpen uit ‘Extreem Normaal, Handboek voor Helden’:

Zet die eerste stap

Wil jij ook de Held worden die God (al lang) in je ziet? Ga dan ‘Extreem Normaal’ doen en bestel het Handboek voor Helden. Voor jezelf of voor je vrienden! 

Hou je niet van boeken lezen? Geen probleem. Het Handboek bestaat uit honderden krachtige hoofdstukjes en verwijzingen die je stap voor stap verder helpen in jouw persoonlijke zoektocht. Gewoon op jouw eigen tempo. Maar maak wel je stoelriemen vast, want je leven kan snel veranderen als je ‘Extreem Normaal’ gaat doen!