Gratis

Download

Praktijkboek Impact format Groepsstudie

‘GROEPSSTUDIE” is één van de 5 Impact Formats van “EXTREEM NORMAAL”. Ze zijn bedoeld om je te helpen echt impact te maken, maar dan zonder religieus gedoe. Ze zijn ontleend aan de eerste christenen, die met het evangelie de wereld op zijn kop hebben gezet. 

In Handelingen 2:42-47 lees je hoe ze “volharden in de leer van de apostelen”. Ze kenden het Woord van God en wisten hoe je dat moest toepassen voor maximale impact. 

Het Impact Format “GROEPSSTUDIE” werkt precies zo. Het is een effectieve manier om Bijbelse principes te bestuderen en te leren toepassen in je eigen leven. Samen met je vrienden of huiskring (of gewoon lekker alleen) duik je in Gods Woord en “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden” en daag je elkaar (of jezelf) uit om stappen te zetten naar echte groei en impact. 

Beeld je eens in hoe dat jouw leven zou veranderen! Beter in je vel zitten, Gods Stem scherper verstaan en Zijn liefde en kracht meer beleven. Zomaar een paar dingen die je kunt verwachten als je “GROEPSSTUDIE” gaat toepassen. Niet omdat dit Impact Format zo goed is, maar omdat de Heilige Geest met je gaat meebewegen. 

Wil je ook aan de slag met “GROEPSSTUDIE”? Download dan het gratis “PRAKTIJKBOEK” via onderstaand formulier. 

Direct Downloaden:

Voer je gegevens in, klik op ‘verzenden’ en de pagina zal je meteen redirecten naar het e-book.