OVER ONS

Wie zijn wij

EVEN KENNISMAKEN

Wij zijn Extreem Normaal: Arjan, Richard, Anxhela, Marianne, Hans, Bas en vele anderen. Onze passie is dat jij ‘Extreem Normaal’ gaat doen. Daar worden we blij van!

‘Extreem Normaal’ is geen organisatie, maar een beweging van volgelingen van Jezus die (veel) meer willen dan naar de kerk gaan. Jezus volgen doe je 24/7. Daarom willen we altijd en overal Zijn aanwezigheid brengen, Zijn principes toepassen en Zijn liefde en kracht ervaren. Als jij dat ook wilt, helpen we je graag! 

Ook zijn we geen kerkgenootschap, maar een beweging zonder kerkmuren. We gaan voor vriendschappen en het optrekken met mensen die extreem verschillend zijn, maar samen een eenheid vormen: het Lichaam van Christus op aarde. We zijn een beweging met Hem aan het hoofd en (dus) geleid door Zijn Heilige Geest. Om er onderdeel van te zijn, hoef je alleen maar mee te bewegen. Simpel toch?!

Ons doel is dat je God overal aan het werk gaat zien: thuis, maar ook op school, op je werk of in het café. Samen met vrienden, huisgenoten of familie, maar ook met mensen die je nooit eerder hebt gezien. Ga ook ervaren hoe God mensenlevens ingrijpend kan veranderen.

Download HIER ons gratis e-book en kom zelf in actie.

ivan-bandura-2FEE6BR343k-unsplash
jordan-elliott-y-aJ-VuFnjY-unsplash

We zijn allemaal verschillend

De wereld wil graag eenheidsworst van je maken (en de kerk helaas soms ook). Bij ‘Extreem Normaal’ is iedereen verschillend. Daar houden we van! Unieke karakters, gaven en talenten, die elkaars krachten versterken en elkaars zwakheden opvangen. We stellen een paar mensen aan je voor.

Richard

Richard

Met Richard optrekken is nooit saai, ga maar eens een keertje mee naar Nepal. Al vanaf 2009 reist hij naar dit land, waar hij de liefde van Jezus deelt met hen die kwetsbaar zijn.

Hoewel volgens eigen zeggen ‘bijna in de kerk geboren’, heeft hij in Nepal pas echt geleerd wat het betekent om een volgeling van Jezus te zijn. Samen met Arjan heeft hij gezamenlijke praktijklessen en onderwijs gebundeld in “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden”.

Onrecht ruikt Richard van kilometers afstand. Voor mensen die onderdrukt worden gaat hij door het vuur. Wie oprecht is, kan rekenen op onvoorwaardelijke liefde en genade. Maar wie een dubbele agenda heeft kan rekenen op de confrontatie. Richard is ‘Extreem Normaal’. 

Arjan
GYT54

Arjan

Arjan houdt van veranderen en verbeteren. Hij is steeds op zoek naar Gods manier om dingen te doen. Juist ook in het alledaagse leven. Hij weet dat dan Gods kracht beschikbaar komt. Samen met Richard reist Arjan vaak door Nepal om kwetsbare mensen te helpen en herstel te brengen door de kracht van Gods Geest. Daar heeft Hij Gods liefde ervaren voor arme en gebroken mensen. Maar ook hoe reëel de duistere kant van de geestelijke wereld is.

Arjan kan getuigen dat de dingen uit het Boek Handelingen nog steeds gebeuren. Overgave aan Jezus, echte fellowship en tekenen en wonderen zorgen voor een enorme impact en groei. En dat smaakt naar meer! Arjan is heel stellig over het christendom in Nederland: “Dat moet extreem anders!”

Anxhela
thumbnail_3S4A2631

Anxhela

Anxhela is geboren in Albanië; een prachtig land met geweldige mensen. Ze draagt iets bij zich wat iedere volgeling van Jezus nodig heeft: vurige passie, een rotsvast geloof en een koninklijke houding. 

Anxhela zorgt dat je je welkom voelt en dat het je aan niets ontbreekt, terwijl ze je aanmoedigt om stappen te zetten. Zolang het allemaal niet traag en saai wordt, want dan gooit zij de knuppel in het hoenderhok.

 Ook als dat voor sommige mensen spannend wordt. Anxhela is ‘Extreem Normaal’.

Hans
IMG_8214

Hans

Hans kent ook de donkere kanten van “christelijk Nederland”. Leugens over wie God is, veroordeling, angst en beklemmende kerkstructuren zorgden dat hij hard wegrende. Totdat Hij de liefde van Jezus en de kracht van de Heilige Geest leerde kennen.

In korte tijd zag Hans zijn eigen leven en dat van zijn gezin ingrijpend veranderen. Sindsdien laat hij zich nooit meer het zwijgen opleggen. “Jezus is écht in staat om je leven te veranderen, maar dan moet jij ook willen!”

Hans zegt gewoon waar het op staat en de Heilige Geest doet de rest. Dan zie je wonderen gebeuren. Gewoon ‘Extreem Normaal’.

Marianne
4D9A6651 aangepast

Marianne

Marianne weet wat het betekent als God voor je vecht. Tegenslagen en spannende tijden hebben haar geleerd om in alles op Hem te vertrouwen.

In heftige tijden stappen op het water blijven zetten en daar ook nog van genieten. Gewoon omdat Jezus meestapt. Marianne is steeds op zoek naar het goud in imperfecte situaties. Ook als het om imperfecte mensen gaat.

Met haar aan boord gaan dingen stralen. Daarom is het een feest om met haar op te trekken. Ze is ‘Extreem Normaal’. 

Bas

Bas

Als je een probleem hebt en je komt er niet meer uit, dan heb je iemand als Bas nodig.

Bas gelooft altijd in een oplossing. Uit ervaring weet hij dat je God om grote dingen mag vragen. Hij helpt anderen graag om dat ook te gaan zien en van God te gaan ontvangen.

Daarom maakt hij altijd bijzondere dingen mee; kleine maar ook heel grote. Hij vertelt er graag over tijdens een bakkie koffie.

Bas is ‘Extreem Normaal’.

Steeds meer mensen besluiten ook ‘Extreem Normaal’ te worden. Je komt ons overal tegen en op de meest normale plaatsen. Op school, in de zorg, op het werk, in het café of gewoon bij je thuis. Heb jij (in ons) Jezus al ontmoet? Hij is dichterbij dan je denkt!

Testimonials

Wil je met ons optrekken?

Als je met ons wilt optrekken, zul je ‘Extreem Normaal’ moeten worden. Voor wie echt mee wil bewegen stellen we graag tijd, materialen en energie beschikbaar. Om je op weg te helpen hebben we materialen en tools voor je ontwikkeld, waar je direct mee aan de slag kunt: Het ‘Handboek voor Helden’ en 5 Impact Formats om Jezus te volgen buiten de gebaande kerkpaden. 

Een perfecte eerste stap is het ‘Handboek voor Helden’. Bestudeer het goed. Het bevat alle kennis die je nodig hebt voor een vliegende start. Heb je het Handboek voor Helden al? Zet dan ook een volgende stap en ga ermee aan de slag. Dat kan met de 5 Impact Formats. Die helpen je om ‘Extreem Normaal’ ook praktisch te maken.

Wat aarzel je nog? Kom in beweging! Ga ze uitproberen of kom naar onze Introductie- en Trainingsdagen. 

Kom in beweging en ontdek onze tools:

01

extreem normaal handboek 3

Handboek voor helden

Geen leesboek om lekker bij weg te dromen, maar een krachtig middel om je in beweging te zetten. Stap voor stap word je geholpen om de Held te worden die God al lang in je ziet. 

02

priscilla-du-preez-DAFh1p9huAE-unsplash

5 impact
formats

Wil je de Jezus aan het werk zien? De 5 Impact Formats helpen je om dat buiten kerkmuren en -structuren te doen. Gewoon samen met vrienden die ook Jezus willen volgen.