Gratis

Download

Praktijkboek Impact format Outreach

“OUTREACH” is één van de 5 Impact Formats van “EXTREEM NORMAAL”. Ze zijn bedoeld om je te helpen echt impact te maken, maar dan zonder religieus gedoe. Ze zijn ontleend aan de eerste christenen, die met het evangelie de wereld op zijn kop hebben gezet. 

In Handelingen 10:38 lees je hoe Jezus mensen bereikte met “goed nieuws”: Hij ging rond, hield van de mensen, was goed voor ze en verloste hen van ziekten en demonische onderdrukking. Zijn volgelingen deden precies hetzelfde en zagen ontelbare harten opengaan voor het evangelie. 

Het Impact Format “OUTREACH” helpt je om het evangelie uit te delen op de manier van Jezus. Niet door mensen lastig te vallen met theologische praatjes, maar door ze met woorden en daden lief te hebben en ze in contact te brengen met de bevrijdende en herstellende kracht van de Heilige Geest. 

In 12 principes leggen we uit hoe “OUTREACH” werkt. Bovendien laten we je meekijken met onze eigen belevenissen op het zendingsveld van Nepal, waar een heel gebied open ging voor het evangelie.

Wil je ook aan de slag met “OUTREACH”? Download dan het gratis “PRAKTIJKBOEK” via onderstaand formulier. 

Direct Downloaden:

Voer je gegevens in, klik op ‘verzenden’ en de pagina zal je meteen redirecten naar het e-book.