7 mei 2023

LIVE Vriendendag

Extreem normaal vriendendag

zondag 7 mei is er een speciale dag voor Vrienden van EXTREEM NORMAAL

We nodigen je graag uit om met ons kennis te maken en samen te spreken over de dingen van het Koninkrijk van God. 

De beweging groeit als kool en we zien overal plekken ontstaan, waar Gods werk, Zijn gerechtigheid en kracht voor doorbraken zorgt.

Het afgelopen jaar hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt. Ons vernieuwde Handboek voor Helden is uit, we hebben een gloednieuwe website en we hebben allerlei bijzondere formats ontwikkeld waarmee je echte impact kunt maken, samen met je vrienden ‘in Christus’. En dat alles zonder religieus gedoe.

Een van onze ‘Impact Formats’ willen we op 7 mei in het bijzonder aan je voorstellen: ‘TASTE & SEE’. Een manier om Jezus te beleven aan een gedekte tafel, waar je eet samen met je vrienden en eventuele gasten die je uitnodigt. Terwijl je gezellig aan tafel zit bedien je elkaar met opbouwende woorden en de gaven van de Heilige Geest. Aan die gedekte tafel, waar Jezus als het ware ook mee-eet, zijn wonderen extreem normaal.

Dit en nog veel meer willen we met je delen en ook laten beleven. Daarom nodigen we je graag uit voor deze bijzondere dag op zondag 7 mei 2023. De Vriendendag wordt gehouden aan de Kerkweg 5 in Brandwijk in de Alblasserwaard

Je kunt je direct aanmelden via onderstaand formulier + het programma voor die dag. 

Direct AANMELDEN:

Meld je via onderstaand formulier aan voor de Vrienendag van 7 mei 2023. Je ontvangt ruim van te voren de nodige informatie per mail. We zien er naar uit die dag samen met jou te beleven!

Dit wordt het programma:

We hopen je te ontmoeten op 7 mei!